Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Pljuča-Pljučni sistem

Začel(a) Svet vibracij, 26-12-2023, 22:53:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij


Pljučni sistem – pljuča, debelo črevo in nos

Imate pogosto zdravstvene težave, povezane z dihalnimi potmi in organi, kot je npr. oteženo dihanje, astma, bronhitis ipd.?
Morda se zelo pogosto ali vsako noč zbujate med 3. in 5. uro zjutraj?
V tem primeru vam pljuča sporočajo, da niso v najboljši formi, primanjkuje jim potrebne energije za nemoteno delovanje.

Toksična čustva in misli, povezane z delovanjem pljuč in pripadajočim organom pljučnega sistema (debelo črevo, nos): gojite zamere, ste večino časa žalostni, tesnobni, depresivni, čutite se nemočne, obupane ipd. To so najbolj pogosta toksična čustva, ki so lahko VZROK ali POSLEDICA oslabljenega delovanja pljuč, kar se posledično odraža tudi na debelem črevesju. Zaradi teh čustev je pogosto naše dihanje bolj plitko, manj intenzivno, kar se seveda v daljšem časovnem okviru izrazi pomanjkanju potrebne energije za nemoteno delovanje pljuč ter nato lahko nastopijo določene zdravstvene težave in nenazadnje pride tudi do fizične bolezni.

Namreč, če ste dlje časa žalostni in ne morete izpustiti nekoga ali nekaj vam ljubega, depresivni, pod stresom, obupani itd. potem se to sčasoma odrazi v pomanjkanju potrebne energije za nemoteno delovanje pljuč. Obratno pa se navedena toksična čustva in občutki lahko pojavijo, ko pride do zmanjšanega delovanja pljuč, debelega črevesa.

Morda opažate, da je vaše dihanje morda precej plitko? Hitro to spremenite in začnite dihati, da bodo pljuča bolj preskrbljena s potrebno energijo, kisikom ...