Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Novi radiestezijski nihali

Začel(a) Svet vibracij, 27-12-2023, 12:06:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij

Moji zbirki nihal sem dodal moja nova lepotca – IZIS 6 resonatorjev in Karnak, obe sta egipčanski radiestezijski nihali. Obe nihali sta prvotna oz. starejša verzija in sta izdelana ter informirana na moje energije in mojo uporabo.

Do sedaj sem imel novejši verziji obeh nihal in moram izpostaviti, da je bistvena razlika v odzivnosti, natančnosti pri izvajanju meritev, diagnosticiranju in seveda temu primerno so tudi bolj učinkovite terapije in zdravljenje.

V začetku leta 2024 bom ponovno imel sklop delavnic, na katerih vas postopno po korakih popeljem v Svet nihal. Na delavnicah se naučite uporabljati nihalo za lastne potrebe, lažje meritve in procese za odpravljanje energijskega nesorazmerja in blokad v telesu in organih.

Ko bom imel določen datum začetka delavnic pripravim obvestilo in ga objavim v Koledarju dogodkov, ki ga najdeš s KLIKOM TUKAJ. (Koledar še ni vzpostavljen)

Resnično super je imeti nihalo za svojega prijatelja, vodnika, se z njim sporazumeti z ustrezno konvencijo, da je delo z njim boljše ter lažje.

Preberi tudi objavo - Splošno o nihalu

Za večjo sliko klikni na sliko.

IZIS 6


KARNAK