Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Razodetja s tarotom in drugimi kartami

Začel(a) Svet vibracij, 04-01-2024, 18:04:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij

RAZODETJA S TAROTOM IN DRUGIMI KARTAMIIščeš odgovor glede težavne situacije, o prihodnosti ali za boljše razumevanje sedanjosti?

Postani član spletne skupnosti in si z brezplačno registracijo ustvari svoj profil in pridobi dodatne možnosti sodelovanja in različnih bonusov, ki jih bom plasiral skozi celo leto.

Uvajam namreč novost postavljanja vprašanj glede aktualnih težavnih situacij in sicer v kategoriji Vaša prihodnost je v kartah, mi lahko v obliki komentarja postaviš vprašanje, kaj ti sporoča Tarot in/ali druge karte glede trenutne zadeve, težavne situacije, odnosa, položaja, ali se bo zadeva razpletla v vaše najvišje dobro oziroma v skladu z vašimi pričakovanji ipd.

Za vpogledi, branje in divinacije uporabljam različne karte, kot je Tarot, Ciganske karte, Lenormand, Kipper, angelske, kristalne karte, po novem pa tudi Reiki karte. Reiki karte dajo uvid tudi v izvor zdravstvenih težav in predlagajo ustrezno terapijo - več o tem v prihodnjih dneh.

Z vpogledom v karte vam skozi divinacijo in odgovor na podlagi razprtih kart razodenem tudi, kako bi bilo dobro, da se odločite, kaj naj storite, kakšen naj bo vaš naslednji korak ipd.

Ragistrirani uporabnik lahko svoje vprašanje postavi s klikom na gumb NOVA TEMA s klikom tukaj in v polje z urejevalnikom besedila zapiši tisto zadevo, situacijo ali problem, ki te v tem trenutku najbolj skrbi.

Odgovorim v roku največ 3 dni in bo objavljen kot odgovor oz. komentar pod tvojim vprašanjem.

Ne čakaj in pohiti z registracijo in si kot eden prvih registriranih uporabnikov prisluži še dodatne ugodnosti :D

Se veselim druženja s teboj na forumu.

Z ljubeznijo,

vaš admin Iztok