Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

tarot karte

Začel(a) Janja, 09-01-2025, 08:36:12

Prejšnja tema - Naslednja tema

Janja

Pred letom in pol se je zaključila zveza z osebo, ki sem ji precej pomagala. Tako mentalno kot finančno.
Ker je ta oseba iz druge države in živi v tujini me zanima kako je sedaj z njim, nimava namreč nobenih kontaktov. Hkrati me zanima ali ima v planu vračilo posojila, ki ga je prejel od mene za določen namen.
Hvala vam. Janja

Svet vibracij

Pozdravljeni Janja in hvala za postavljeno vprašanje.

Odgovor se skriva morebiti v potrebi po odločnosti, iskreni in pošteni komunikaciji, ki pa je trenutno več kot očitno ni. 
Morda je težava v oviri oziroma zastoju v komuniciranju neka nedorečenost, nejasnost, lahko pa tudi prikrivanje dejanskega stanja s strani te osebe. V igri sta morebiti dve možnosti, o katerih se očitno izogiba iskrenemu pogovoru.

Naredite plan, kako vzpostaviti kontakt s to osebo, bodite odločna in zahtevajte resnico ter seveda vrnitev posojila. V kartah sicer vidim vaše upanje na ugoden zaključek zadeve, vendar stvari še niso jasne. Nekako se morda izmika.

Nakazan je sicer ugoden razplet, vendar bi bilo dobro, da stvari začnete premikati in najdete način, kako stopiti v stik s to osebo. 
Morda ne bi bilo odveč, sa se obrnete na neko osebo, ki ji zaupate in vam bi bila pri tem lahko v znatno pomoč.

Časovni vidik bi težko opredelil, morda nekako v drugi polovici tega leta.

Vse dobro vam želim.

Iztok