Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Zanima me razplet dogodkov

Začel/a Svet vibracij, 13-02-2025, 11:40:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij

Spoštovani, v nadaljevanju je odgovor na vaše vprašanje, ki ste ga posredovali preko spletnega obrazca z naslovom Zanima me razplet dogodkov.

V opisani situacije glede odnosa z dotično osebo kaže na čustveno breme, morda v neki meri tudi občutek krivde, ki jo ta oseba trenutno nosi v sebi. Morda je razpet med dvema ali več možnostima, kar nakazuje karta Razpotje, križišče. Morda pa potrebuje nekaj več časa za sebe, za svobodo in morda čas, da se razičistijo premoženjske zadeve iz prejšnjega odnosa, kar nakazuje karta Ribi.

Ste morda na razpotju vi sami in kolebate, ne veste kako in kaj naprej?

Karte so se lepo odprle in pokazale, da je odnos s to osebo trenutno v nekem prostem in sproščenem vzdušju, ki se kaže v druženju, kar nakazuje karta Park, po drugi strani pa v določenem čustvenem zastoju.

Če povzamem, karte, ki so se odprle nakazujejo na trenuten zastoj, ki bi sčasoma lahko pomenil tudi neke vrste zaključka, kar nakazuje karta Praznina, čeravno obstaja tudi možnost nadaljevnja odnosa, ko se bodo z njegove strani zadeve razčistile, kar nakazuje karta Srce.

Skratka, če si želite nadaljevanja odnosa, potem bo z vaše strani potreben premislek, predvsem pa potrpežljivost za ohranjanje pozitivnega odnosa. Povežite se s svojo notrnjo modrostjo in intuicijo ter ji prisluhnite, kaj vam sporoča glede vprašane zadeve.

Majnik69

Hvala za odgovor.

Točno tako se dogaja, kot kažejo karte.

Lep pozdrav.