Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Misli ustvarjajo naša izkustva

Začel(a) Svet vibracij, 01-05-2024, 15:16:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij

Vsaka naša misel je energija, je živa in se transformira, če hočemo ali nočemo.

Sleherna naša pritožba je v bistvu potrditev nečesa, o čemer mislimo, da si v svojem življenju ne želimo. Vsakič, ko se razjezimo, potrjujemo, da si v življenju želimo še več jeze. Vsakič, ko se počutimo kot žrtev, potrjujemo da si želimo še naprej počutiti kot žrtev. Če imamo občutek, da nam Življenje ne daje, kar si želimo, potem gotovo nikoli ne bomo deležni dobrega, ki ga Življenje daje drugim - vse dokler ne bomo spremenili način razmišljanja in govorjenja.

Nikar ne tratimo časa z dokazovanjem svojih omejitev: slabih odnosov, težav, bolezni, revščine itd. Bolj ko premlevamo težavo, trdneje se bo le ta zasidrala. Nikakor ne krivimo drugih za tisto, kar je na videz narobe v našem življenju - tudi to je le potrata časa. Zapomniti si moramo, da nam vladajo lastna zavest ter lastne misli in da z načinom razmišljanja privlačimo določena izkustva.

Vsakdo lahko zavestno ustvarja svoje življenje tako, da mu bo všeč in v prid. Začnimo sedaj in takoj!

Hitri odgovor

Opomba: to sporočilo bo vidno šele, ko bo odobreno.

Ime:
Elektronski naslov:
Preverjanje:
Prosimo, pusti to polje prazno:
Vnesi črke, prikazane na sliki
Poslušaj črke / Zahtevaj novo sliko

Vnesi črke, prikazane na sliki:

Bljižnice: pritisni ALT+s, da pošlješ ali ALT+p za predogled