Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Tedenski numerološki namig: 19.5.-25.5.2025

Začel/a Svet vibracij, 18-05-2025, 17:00:18

Prejšnja tema - Naslednja tema

Svet vibracij

NUMEROLOŠKI NAMIG ZA TEDEN 19.5. - 25.5.2025

Teden je pod vplivom vibracij števila 6, ki vam lahko postreže s presenečenji, predvsem v okviru družine ali ožjih sorodnikov ter prijateljev. Posvetite se svojim najdražjim in jim poklonite prijazno in toplo besedo ali jih presenetite s kakšno posebno pozornostjo, kot npr. jih povabite na ogled kakšne dobre predstave, morda v restavracijo ipd.

Teden vam lahko prinese tudi kakšno novo poznanstvo, ki bi se lahko razvilo v kaj več kot prijateljstvo.

V partnerstvu bodite previdni pri izbiri besed ali reakcije, da ne bi prišlo do spora, ali celo prekinitve zveze. Namreč maj je pod vplivom vibracij števila 5, ki se izraža v želji po svobodi. Poskrbite za ravnovesje med družinskim življenjem in obveznostmi ter sproščenemu vzdušju in zabavo.

IMAŠ KAKŠNO VPRAŠANJE?

Če želiš prejeti numerološki tedenski namig na kaj bodi pozoren/-na, pod vplivom kakšnih vibracij boš, potem mi pošlji svoje sporočilo preko obrazca, ki ga najdeš na moji spletni strani - povezava je spodaj. V polje IZBERI PODROČJE izberi Numerološki vpogled, v polje SPOROČILO pa zapiši svoj rojstni datum. Klikni na spodnjo povezavo:

Pošlji za tedenski numerološki namig