Novice:

Dobrodošli na skupnosti v Svetu vibracij, ki zdravijo. Vzemite krmilo v svoje roke! Bodite sam svoj kreator, naj v vaše življenje vstopi Sreča in obilje na vseh področjih.

Glavni meni

Delavnica: Nauči se delati z nihalom

Začel(a) Svet vibracij, 10-03-2024, 18:10:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

Povezani dogodki

Svet vibracij

Delavnica: NAUČI SE DELATI Z NIHALOM
Kdaj: sobota 23.3.2024 ob 17.00 uri
Kje: kletni prostor Četrtne skupnosti Posavje, Bratovševa ploščad 30, Ljubljana

Sklop delavnic na katerih se postopno naučite pravilne uporabe in delati z nihalom za vsakdanje potrebe, za energetsko in zdravstveno diagnostiko, različne meritve, vpoglede in iskanje odgovorov na osebna vprašanja v vsakdanjem življenju.

Na tokratni delavnici se bomo delu z nihalom posvetili kot pripomoček in orodje za raziskavo vprašanj z osebnega področja, ki nam je lahko prijatelj in svetovalec na poti osebnega ter duhovnega razvoja in rasti ter razumevanja medsebojnih odnosov, kariere ter splošnimi testi v vsakdanjem življenju.

Delali bomo s pomočjo priročnih rozet, ki jih boste na predlogah dodelali z vsebino vprašanj, kot so npr.:
• Katere občutke v meni sprožajo določena situacija, dogodek, oseba?
• Kateri so možni vzroki za stres in nespečnost?
• Kako sodelovati z določeno osebo?
• Kakšna je moja osebnostna poteza oz. druge osebe?
• Kaj naj storim v neki situaciji, zadevi...?
• In še mnoga druga splošna vprašanja

Naihalo lahko uporabite za katero koli področje in iskanje kakršnih koli odgovorov, kot npr. ali je določena hrana, pijača in drugo živilo za vas primerno, seveda pa se z vztrajnostjo lahko naučite tudi uporabe nihala za zdravljenje.

Naj nihalo postane vaš vodnik in prijatelj skozi vsakdanje življenje.